024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Brussels Hoofdstedelijk gewest, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je bruidzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal in de buurt van Elsene best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Brussels Hoofdstedelijk gewest in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Elsene over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Elsene, 1050.

goedkoop zaaltje huren bruidzaal Elsene

goedkoop zaaltje huren regio  Elsene

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Brussels Hoofdstedelijk gewest) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop ruimte huren feest in Ophoven
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Sart-Eustache
 • goedkoop zaal huren ruimte in Wilsele
 • groot zaalhuur verjaardag in Comblain-la-Tour
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Vosselare
 • klein zaaltje huren bruiloft in De Klinge
 • klein zaaltje huren bruiloft in Koersel
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Wéris
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Westkapelle
 • goedkoop ruimte huren feest in Meldert (Vl.Br.)
 • Als je eenmaal besloten hebt om je bruidzaal in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Elsene

  goedkoop zaal huren verjaardag Elsene

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Elsene. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren jouw feestje op een covid-19-veilige wijze volgens de recente regels van Elsene (covid- gezondheidspas) !