024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens rondom Brussels Hoofdstedelijk gewest, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feestzaal in een zaal in de buurt van Sint-Pieters-Woluwe best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn verbonden:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een dj uit Brussels Hoofdstedelijk gewest in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Sint-Pieters-Woluwe over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Sint-Pieters-Woluwe, 1150.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Sint-Pieters-Woluwe

goedkoop zaal afhuren in de buurt van  Sint-Pieters-Woluwe

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Brussels Hoofdstedelijk gewest) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, 100 mensen, 150 personen, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je vinden die aan jouw noden voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Binkom
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Keerbergen
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Haacht
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Rendeux
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Porcheresse (Lux.)
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Geest-Gérompont-Petit-Rosière
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Orcq
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Hastière
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Sint-Genesius-Rode/Rhode-Saint-Genèse
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Hulste
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te starten, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Sint-Pieters-Woluwe

  goedkoop zaaltje huren feestzaal Sint-Pieters-Woluwe

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Sint-Pieters-Woluwe. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw feestje op een corona-veilige manier volgens de recente regels van Sint-Pieters-Woluwe (corona/ certificaat) !