024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje organiseren ergens in Brussels Hoofdstedelijk gewest, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een trouw in een zaal in de buurt van Koekelberg best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestlocatie huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Brussels Hoofdstedelijk gewest in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Koekelberg over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Koekelberg, 1081.

goedkoop feestlocatie huren verjaardag Koekelberg

goedkoop feestlocatie huren regio  Koekelberg

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Brussels Hoofdstedelijk gewest) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestlocatie huren in voor je zoeken die aan uweisen voldoet:

 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Oostnieuwkerke
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Kuurne
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Flémalle-Grande
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Brussegem
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Dave
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Foy-Notre-Dame
 • groot zaal huren ruimte in Frameries
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Wulvergem
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Wakken
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Loyers
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Koekelberg

  groot zaaltje huren feestzaal Koekelberg

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Koekelberg. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw party op een covid-19-veilige wijze volgens de laatste instructies van Koekelberg (covid pas) .