024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje organiseren ergens rondom Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruidzaal in een zaal nabij Zwijndrecht best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Antwerpen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Zwijndrecht over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Zwijndrecht, 2070.

klein zaaltje huren communie Zwijndrecht

klein zaaltje huren in de buurt van  Zwijndrecht

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Antwerpen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, honderd personen, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Kuttekoven
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Rosières
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Gerdingen
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Hérinnes-lez-Pecq
 • klein zaaltje huren verjaardag in Pollare
 • klein zaaltje huren communie in Trazegnies
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Alleur
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Lombise
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Gouvy
 • groot zaal huren ruimte in Hekelgem
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je communie in een klein zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Zwijndrecht

  goedkoop zaaltje huren vergaderzaal Zwijndrecht

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Zwijndrecht. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren jouw feest op een covid-19 safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Zwijndrecht (covid gezondheidspas) !