024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn op poten zetten ergens rondom Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feestzaal in een zaal in de buurt van Willebroek best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein zaal afhuren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Antwerpen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Willebroek over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Willebroek, 2830.

klein zaal afhuren eerste communie Willebroek

klein zaal afhuren in de buurt van  Willebroek

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Antwerpen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, 100 personen, 150 personen, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaal afhuren in voor je zoeken die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Opvelp
 • klein zaaltje huren bruiloft in Barvaux-sur-Ourthe
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Nouvelles
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Noville (Lg.)
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Orgeo
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Hodeige
 • goedkope ruimte huren feest in Lanaken
 • groot zaaltje huren communie in Vesqueville
 • groot zaal afhuren eerste communie in Kerkom-bij-Sint-Truiden
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Spiere-Helkijn/Espierres-Helchin
 • Als je dan besloten hebt om je eerste communie in een klein zaal te organiseren, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Willebroek

  klein ruimte huren bruidzaal Willebroek

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Willebroek. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren jouw feestje op een corona-safe wijze volgens de laatste instructies van Willebroek (covid-19 certificaat) .