024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest op poten zetten ergens nabij Antwerpen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Sint-Katelijne-Waver best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein zaal afhuren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Antwerpen te vragen.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Sint-Katelijne-Waver over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Sint-Katelijne-Waver, 2860.

klein zaal afhuren eerste communie Sint-Katelijne-Waver

klein zaal afhuren regio  Sint-Katelijne-Waver

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Antwerpen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, 100 mensen, 150 man, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaal afhuren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Opwijk
 • goedkoop zaaltje huren communie in Hauset
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Lodelinsart
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Romershoven
 • goedkoop ruimte huren feest in Sint-Pieters-Kapelle (Vl.Br.)
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Cras-Avernas
 • groot ruimte huren feest in Herstappe
 • goedkoop ruimte huren feest in Merbes-le-Château
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Paulatem
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Bossut-Gottechain
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je eerste communie in een klein zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Sint-Katelijne-Waver

  klein ruimte huren vergaderzaal Sint-Katelijne-Waver

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Sint-Katelijne-Waver. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren jouw party op een covid-19-safe manier volgens de laatste instructies van Sint-Katelijne-Waver (covid-19/ pas) .