024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens in omgeving Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal nabij Aartselaar best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein feestruimte huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Antwerpen te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Aartselaar over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Aartselaar, 2630.

klein feestruimte huren verjaardag Aartselaar

klein feestruimte huren nabij  Aartselaar

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Antwerpen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, 100 mensen, 150 man, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestruimte huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Geluwe
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Thorembais-les-Béguines
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Jalhay
 • klein ruimte huren feest in Brûly-de-Pesche
 • klein feestruimte huren verjaardag in Gozée
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Jamioulx
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Montbliart
 • klein feestruimte huren verjaardag in Kessel
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Pepinster
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Zeveren
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een klein zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Aartselaar

  goedkoop ruimte huren vergaderzaal Aartselaar

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Aartselaar. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw party op een corona-safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Aartselaar (corona pas) .