024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Antwerpen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feest in een zaal omgeving Eindhout best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot zaalverhuur  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Antwerpen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Eindhout over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Eindhout, 2430.

groot zaalverhuur feestzaal Eindhout

groot zaalverhuur nabij  Eindhout

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Antwerpen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaalverhuur in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Barvaux-Condroz
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Outrijve
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Tertre
 • goedkoop ruimte huren feest in Merbes-le-Château
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Torgny
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Ecaussinnes-Lalaing
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Grand-Rosière-Hottomont
 • goedkope zaaltje huren communie in Hognoul
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Strée-lez-Huy
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Sint-Kwintens-Lennik
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je feestzaal in een groot zaal te geven, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Eindhout

  groot locatie huren vergaderzaal Eindhout

  Dus of je nou een zaal voor feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Eindhout. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren uw feest op een corona-safe wijze volgens de laatste aanbevelingen van Eindhout (covid-19- certificaat) !