024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest organiseren ergens rondom Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een bruidzaal in een zaal omgeving Berendrecht best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Antwerpen te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Berendrecht over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Berendrecht, 2040.

goedkope zaaltje huren verjaardag Berendrecht

goedkope zaaltje huren regio  Berendrecht

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in Belgiรซ (Antwerpen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 man, 100 mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden voldoet:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Oetingen
 • klein zaalhuur verjaardag in Wez-Velvain
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Clermont (Nam.)
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Hour
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Spa
 • groot feestruimte huren verjaardag in La Bouverie
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Hainin
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Oostkerke (Diksmuide)
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Balegem
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Munkzwalm
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkope zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Berendrecht

  klein zaal huren bruiloft Berendrecht

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Berendrecht. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw feest op een covid-veilige manier volgens de recente instructies van Berendrecht (covid- pas) .