024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje organiseren ergens nabij Antwerpen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Rumst best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaaltje huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Antwerpen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Rumst over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Rumst, 2840.

goedkope zaaltje huren plechtige communie Rumst

goedkope zaaltje huren in de buurt van  Rumst

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Antwerpen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • groot zaaltje huren trouw in Grazen
 • goedkope zaaltje huren trouw in Sint-Blasius-Boekel
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Bertem
 • groot zaaltje huren trouw in Blaton
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Antwerpen
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Geetbets
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Nederename
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Vodelée
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Trembleur
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Sterrebeek
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je plechtige communie in een goedkope zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Rumst

  klein ruimte huren bruidzaal Rumst

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Rumst. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw feestje op een covid-19 safe wijze volgens de recente instructies van Rumst (covid/ certificaat) !