024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest op poten zetten ergens nabij Antwerpen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal in de buurt van Antwerpen best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope feestlocatie huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een dj uit Antwerpen te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Antwerpen over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Antwerpen, 2050.

goedkope feestlocatie huren verjaardag Antwerpen

goedkope feestlocatie huren in de buurt van  Antwerpen

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Antwerpen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, 100 personen, 150 personen, 250 personen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestlocatie huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Septon
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Uikhoven
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Maillen
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Pessoux
 • groot zaalhuur verjaardag in Fize-Fontaine
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Elingen
 • goedkoop ruimte huren feest in Loverval
 • goedkope zaal huren ruimte in Hensies
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Marbehan (gehucht van Rulles)
 • goedkope zaaltje huren communie in Latinne
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkope zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Antwerpen

  goedkoop locatie huren trouw Antwerpen

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Antwerpen. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren jouw feestje op een corona-veilige manier volgens de laatste instructies van Antwerpen (corona/ gezondheidspas) .