024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens in Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruiloft in een zaal omgeving Borgerhout best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Antwerpen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Borgerhout over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Borgerhout, 2140.

goedkoop zaalverhuur feestzaal Borgerhout

goedkoop zaalverhuur regio  Borgerhout

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Antwerpen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, honderd personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • klein zaalhuur verjaardag in Steenokkerzeel
 • goedkope zaaltje huren trouw in Voroux-lez-Liers
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Crupet
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Bocholt
 • goedkoop zaaltje huren communie in Kumtich
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Vlimmeren
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Borlon
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Villers-Saint-Amand
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Leopoldsburg
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Chapelle-à-Wattines
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je feestzaal in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Borgerhout

  goedkoop zaal huren bruiloft Borgerhout

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Borgerhout. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw party op een covid-safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Borgerhout (covid-19/ gezondheidspas) !