024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens rondom Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je trouw te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feest in een zaal omgeving Schoten best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Antwerpen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Schoten over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Schoten, 2900.

goedkoop zaaltje huren trouw Schoten

goedkoop zaaltje huren nabij  Schoten

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in Belgiรซ (Antwerpen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, honderd personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Gijzelbrechtegem
 • goedkoop zaaltje huren communie in Willebringen
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Petit-Hallet
 • goedkoop ruimte huren feest in Tiegem
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Lichtervelde
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Chaumont-Gistoux
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Familleureux
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Vertrijk
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Sint-Pieters-Woluwe
 • goedkope ruimte huren feest in Wodecq
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je trouw in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Schoten

  klein ruimte huren bruidzaal Schoten

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Schoten. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren uw party op een covid-19-safe manier volgens de recente regels van Schoten (covid- pas) !