024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens in Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal omgeving Tongerlo (Antw.) best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Antwerpen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Tongerlo (Antw.) over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Tongerlo (Antw.), 2260.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Tongerlo (Antw.)

goedkoop zaaltje huren nabij  Tongerlo (Antw.)

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Antwerpen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 man, honderd man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Sint-Kwintens-Lennik
 • groot zaaltje huren bruiloft in Lamontzée
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Baisy-Thy
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Villance
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Baal
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Fleurus
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Koksijde
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Seilles
 • klein zaalverhuur lentefeest in Beverst
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Oudekapelle
 • Als je eenmaal besloten hebt om je plechtige communie in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Tongerlo (Antw.)

  klein zaaltje huren bruidzaal Tongerlo (Antw.)

  Dus of je nou een zaal voor feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Tongerlo (Antw.). De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren jouw feestje op een covid veilige wijze volgens de recente instructies van Tongerlo (Antw.) (covid-19 pas) !