024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje organiseren ergens in omgeving Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feestzaal in een zaal nabij Onze-Lieve-Vrouw-Waver best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Antwerpen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Onze-Lieve-Vrouw-Waver over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, 2861.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Onze-Lieve-Vrouw-Waver

goedkoop zaaltje huren nabij  Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Antwerpen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, 100 man, 150 man, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Obourg
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Gros-Fays
 • groot zaalverhuur feestzaal in Bovesse
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Biercée
 • klein zaaltje huren communie in Froidchapelle
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Wulpen
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Masnuy-Saint-Jean (Jurbise)
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Clermont-sous-Huy
 • groot zaaltje huren trouw in De Panne
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Heer
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te geven, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Onze-Lieve-Vrouw-Waver

  goedkoop zaaltje huren bruidzaal Onze-Lieve-Vrouw-Waver

  Dus of je nou een zaal voor feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw feestje op een covid-19 veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Onze-Lieve-Vrouw-Waver (covid-19- pas) .