024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal omgeving Hoboken best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een dj uit Antwerpen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Hoboken over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Hoboken, 2660.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Hoboken

goedkoop zaaltje huren regio  Hoboken

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Antwerpen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden voldoet:

 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Drogenbos
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Petigny
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Waarloos
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Courrière
 • groot ruimte huren feest in Mont-Gauthier
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Lede
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Godveerdegem
 • klein feestruimte huren verjaardag in Houdeng-Aimeries
 • goedkoop ruimte huren feest in Frasnes-lez-Buissenal
 • goedkoop zaal huren ruimte in Harmignies
 • Als je eenmaal besloten hebt om je plechtige communie in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Hoboken

  klein zaaltje huren verjaardag Hoboken

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Hoboken. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw party op een corona-veilige wijze volgens de recente aanbevelingen van Hoboken (corona gezondheidspas) !