024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje organiseren ergens nabij Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feest in een zaal in de buurt van Hoogstraten best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Antwerpen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Hoogstraten over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Hoogstraten, 2320.

goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Hoogstraten

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Hoogstraten

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Antwerpen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, honderd personen, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop ruimte huren feest in Meldert (Vl.Br.)
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Buissonville
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Darion
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Chapelle-à-Wattines
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Tilleur
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Xhoris
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Hacquegnies
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Kalmthout
 • goedkoop ruimte huren feest in Vliermaalroot
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Vedrin
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je kinderfeestje in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Hoogstraten

  groot locatie huren vergaderzaal Hoogstraten

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Hoogstraten. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren jouw feestje op een corona veilige manier volgens de recente regels van Hoogstraten (covid pas) !