024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn organiseren ergens in omgeving Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een feest in een zaal nabij Oostmalle best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Antwerpen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Oostmalle over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Oostmalle, 2390.

goedkoop zaaltje huren communie Oostmalle

goedkoop zaaltje huren regio  Oostmalle

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Antwerpen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Izel
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Libramont-Chevigny
 • groot feestruimte huren verjaardag in Habay-la-Neuve
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Westkerke
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Hemptinne-lez-Florennes
 • klein zaaltje huren verjaardag in Grand-Rechain
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Glabais
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Saint-Jean-Geest
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bolland
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Les Bons Villers
 • Als je eenmaal besloten hebt om je communie in een goedkoop zaal te starten, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Oostmalle

  groot zaaltje huren feestzaal Oostmalle

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Oostmalle. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw feestje op een covid-veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Oostmalle (covid-19- pas) !