024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje organiseren ergens nabij Antwerpen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal in de buurt van Brasschaat best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Antwerpen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Brasschaat over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Brasschaat, 2930.

goedkoop zaaltje huren communie Brasschaat

goedkoop zaaltje huren nabij  Brasschaat

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Antwerpen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, 100 mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in De Haan
 • goedkoop zaal huren ruimte in Wagnelée
 • goedkope ruimte huren feest in Wodecq
 • groot feestruimte huren verjaardag in Wieze
 • goedkope zaaltje huren trouw in Grupont
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Buvingen
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Tavier
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Stokrooie
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Somzée
 • goedkoop zaaltje huren communie in Sint-Eloois-Winkel
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je communie in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Brasschaat

  groot ruimte huren kinderfeestje Brasschaat

  Dus of je nou een zaal voor feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Brasschaat. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren uw feestje op een covid-19-veilige manier volgens de recente instructies van Brasschaat (corona/ gezondheidspas) !