024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn op poten zetten ergens nabij Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een trouw in een zaal nabij Tisselt best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalhuur  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Antwerpen te vragen.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Tisselt over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Tisselt, 2830.

goedkoop zaalhuur verjaardag Tisselt

goedkoop zaalhuur in de buurt van  Tisselt

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Antwerpen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalhuur in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Leest
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Wolkrange
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Grimbergen
 • groot feestruimte huren verjaardag in Boncelles
 • klein zaaltje huren trouw in Berneau
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Helchteren
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Erbaut
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Pont-à-Celles
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Hannêche
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Latour
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Tisselt

  goedkoop locatie huren feestzaal Tisselt

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Tisselt. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw party op een covid-19 veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Tisselt (corona- certificaat) .