024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest organiseren ergens nabij Antwerpen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal nabij Koningshooikt best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalhuur  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Antwerpen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Koningshooikt over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Koningshooikt, 2500.

goedkoop zaalhuur verjaardag Koningshooikt

goedkoop zaalhuur in de buurt van  Koningshooikt

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Antwerpen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 man, 100 mensen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalhuur in voor je vinden die aan jouw noden voldoet:

 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Ouwegem
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Vlimmeren
 • goedkoop zaal huren ruimte in Kwaremont
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Zandvliet
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Heure-le-Romain
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Joncret
 • goedkope zaal huren ruimte in Boekhout
 • groot zaal afhuren eerste communie in Fontaine-l\’Evêque
 • groot zaal huren ruimte in Opbrakel
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Walhorn
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Koningshooikt

  klein ruimte huren trouw Koningshooikt

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Koningshooikt. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw party op een covid safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Koningshooikt (covid/ gezondheidspas) !