024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn organiseren ergens nabij Antwerpen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal omgeving Duffel best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Antwerpen te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Duffel over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Duffel, 2570.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Duffel

goedkoop zaal afhuren nabij  Duffel

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Antwerpen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, 100 man, 150 man, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Woubrechtegem
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Westkapelle
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Achet
 • groot zaaltje huren bruiloft in Walcourt
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Omezée
 • goedkope zaaltje huren communie in Godinne
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Baal
 • goedkope ruimte huren feest in Ghoy
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Oosterzele
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Braine-le-Château
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Duffel

  goedkoop zaaltje huren bruiloft Duffel

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Duffel. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren jouw feest op een covid-19 safe manier volgens de recente regels van Duffel (covid-19/ gezondheidspas) .