024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest organiseren ergens rondom Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je feest te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal omgeving Vorselaar best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop ruimte huren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een dj uit Antwerpen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Vorselaar over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Vorselaar, 2290.

goedkoop ruimte huren feest Vorselaar

goedkoop ruimte huren regio  Vorselaar

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Antwerpen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop ruimte huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Vezon
 • goedkoop zaal huren ruimte in Mons-lez-Liège
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Lomprez
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Laar
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Denderwindeke
 • groot zaaltje huren trouw in Blaton
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Quevaucamps
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Froidfontaine
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Barvaux-Condroz
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Alveringem
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je feest in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Vorselaar

  groot zaal huren vergaderzaal Vorselaar

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Vorselaar. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren jouw party op een covid veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Vorselaar (covid-19 gezondheidspas) .