024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest organiseren ergens rondom Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een trouw in een zaal in de buurt van Sint-Lenaarts best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Antwerpen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Sint-Lenaarts over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Sint-Lenaarts, 2960.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag Sint-Lenaarts

goedkoop feestzaaltjes huren in de buurt van  Sint-Lenaarts

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Antwerpen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, honderd man, 150 man, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Hansbeke
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Vossem
 • goedkoop ruimte huren feest in Nerem
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Jeneffe (Nam.)
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Paliseul
 • groot ruimte huren feest in Evelette
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Eigenbilzen
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Pulderbos
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Clermont (Lg.)
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Bra
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Sint-Lenaarts

  goedkoop locatie huren verjaardag Sint-Lenaarts

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Sint-Lenaarts. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren uw feestje op een covid-19 safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Sint-Lenaarts (covid gezondheidspas) .