024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn organiseren ergens rondom Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een vergaderzaal in een zaal omgeving Meer best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Antwerpen te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Meer over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Meer, 2321.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag Meer

goedkoop feestzaaltjes huren in de buurt van  Meer

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Antwerpen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, honderd man, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • groot zaaltje huren verjaardag in Geraardsbergen
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Houthem (Comines/Komen)
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Jehonville
 • groot zaaltje huren verjaardag in Nollevaux
 • groot zaalhuur verjaardag in Boutersem
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Opprebais
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Henripont
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Helchteren
 • goedkope ruimte huren feest in Terhagen
 • goedkoop zaal huren ruimte in Donstiennes
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Meer

  klein zaal huren feestzaal Meer

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Meer. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw party op een covid-19 veilige wijze volgens de laatste regels van Meer (covid-19 certificaat) !