024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje op poten zetten ergens rondom Antwerpen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruiloft in een zaal omgeving Borsbeek (Antw.) best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een Diskjockey uit Antwerpen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Borsbeek (Antw.) over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Borsbeek (Antw.), 2150.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag Borsbeek (Antw.)

goedkoop feestzaaltjes huren nabij  Borsbeek (Antw.)

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Antwerpen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 man, honderd personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je zoeken die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Stekene
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Rekkem
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Tielrode
 • groot zaal afhuren eerste communie in Lustin
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Oppuurs
 • goedkope ruimte huren feest in Bossière
 • groot zaaltje huren bruiloft in Cheratte
 • groot feestruimte huren verjaardag in Rutten
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Westkapelle
 • klein zaal huren ruimte in Bouillon
 • Als je eenmaal besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, stuur ons een email.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Borsbeek (Antw.)

  groot zaaltje huren kinderfeestje Borsbeek (Antw.)

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Borsbeek (Antw.). De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren uw party op een covid-veilige manier volgens de recente regels van Borsbeek (Antw.) (covid-19- pas) .