024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn organiseren ergens nabij Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal omgeving Dessel best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de optie om een Diskjockey uit Antwerpen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Dessel over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Dessel, 2480.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Dessel

goedkoop feestzaaltje huren nabij  Dessel

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Antwerpen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • groot feestlocatie huren verjaardag in Desselgem
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Hannêche
 • goedkoop zaal huren ruimte in Outgaarden
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Tellin
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Pecq
 • goedkoop zaal huren ruimte in Saint-Germain
 • goedkoop zaaltje huren communie in Bolinne
 • klein zaalverhuur feestzaal in Mons
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Ternat
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Battice
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Dessel

  groot locatie huren kinderfeestje Dessel

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Dessel. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw party op een covid-19-safe manier volgens de recente instructies van Dessel (corona- certificaat) .