024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje op poten zetten ergens rondom Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een trouw in een zaal omgeving Bonheiden best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Antwerpen te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Bonheiden over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Bonheiden, 2820.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Bonheiden

goedkoop feestzaaltje huren in de buurt van  Bonheiden

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in Belgiรซ (Antwerpen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Terwagne
 • goedkoop zaal huren ruimte in Lotenhulle
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Brecht
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Gallaix
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Fontaine-Valmont
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Hautrage
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Lommel
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Ruddervoorde
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Lens-sur-Geer
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Neerlinter
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Bonheiden

  klein zaaltje huren trouw Bonheiden

  Dus of je nou een zaal voor feest, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Bonheiden. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren uw party op een corona safe manier volgens de laatste instructies van Bonheiden (covid gezondheidspas) .