024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje organiseren ergens in Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruiloft in een zaal omgeving Antwerpen best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een dj uit Antwerpen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Antwerpen over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Antwerpen, 2040.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Antwerpen

goedkoop feestzaaltje huren in de buurt van  Antwerpen

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Antwerpen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, honderd personen, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Meeuwen-Gruitrode
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Mesnil-Saint-Blaise
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Wulpen
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Proven
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Westmalle
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Wijnegem
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Vlezenbeek
 • groot zaaltje huren trouw in Lesterny
 • goedkoop ruimte huren feest in Ermeton-sur-Biert
 • goedkoop ruimte huren feest in Edelare
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Antwerpen

  goedkoop ruimte huren vergaderzaal Antwerpen

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Antwerpen. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren uw feestje op een covid-19-safe manier volgens de recente regels van Antwerpen (corona/ certificaat) !