024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje organiseren ergens in Antwerpen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een kinderfeestje in een zaal nabij Zandhoven best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Antwerpen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Zandhoven over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Zandhoven, 2240.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Zandhoven

goedkoop feestruimte huren nabij  Zandhoven

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Antwerpen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 man, 100 personen, 150 man, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je zoeken die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Seraing-le-Château
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Baronville
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Everbeek
 • groot zaaltje huren verjaardag in Oupeye
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Chapelle-lez-Herlaimont
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Oudergem
 • klein zaalverhuur lentefeest in Focant
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Furnaux
 • groot zaaltje huren verjaardag in Laforêt
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Welkenraedt
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Zandhoven

  groot zaal huren bruidzaal Zandhoven

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Zandhoven. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren jouw feestje op een covid-safe wijze volgens de recente regels van Zandhoven (covid gezondheidspas) .