024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje op poten zetten ergens rondom Antwerpen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Viersel best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestlocatie huren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Antwerpen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Viersel over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Viersel, 2240.

goedkoop feestlocatie huren verjaardag Viersel

goedkoop feestlocatie huren regio  Viersel

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Antwerpen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, 100 man, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestlocatie huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkope zaal huren ruimte in Sint-Agatha-Berchem
 • klein ruimte huren feest in Bailleul
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Sint-Andries
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Knokke-Heist
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Mollem
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Anzegem
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Mater
 • goedkope ruimte huren feest in Jesseren (Kolmont)
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Hillegem
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Châtelet
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Viersel

  groot zaal huren verjaardag Viersel

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Viersel. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren jouw party op een covid-veilige wijze volgens de recente aanbevelingen van Viersel (covid-19 pas) .