024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest op poten zetten ergens rondom Antwerpen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruiloft in een zaal in de buurt van Bornem best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestlocatie huren  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Antwerpen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Bornem over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Bornem, 2880.

goedkoop feestlocatie huren verjaardag Bornem

goedkoop feestlocatie huren nabij  Bornem

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Antwerpen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, 100 man, 150 man, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestlocatie huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Desteldonk
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Juprelle
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Belsele
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Bende
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Rebecq
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Villers-la-Loue
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Stavelot
 • klein zaalhuur verjaardag in Puurs
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Mellet
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Hamme-Mille
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Bornem

  goedkoop ruimte huren trouw Bornem

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Bornem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren uw feestje op een corona veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Bornem (covid-19/ gezondheidspas) .